Az állam most adóvisszatérítés formájában egyszeri és jelentős összeggel támogatja a szülőket.
Mi úgy véljük, ez egy igazán komoly lehetőség arra, hogy a gyermek után járó pénzt a gyermekekre is fordítsuk, ebben két kitűnő ajánlattal is segítünk.

Minden szülő azt szeretné, hogy gyermeke boldog és sikeres legyen, első dolga az élete indításakor ne a hitelfelvétel legyen.

Érthető, hogy a gyermeknevelés költségeit sosem számoljuk ki, de tudjuk és érezzük, hogy a törődés, a szeretet és a figyelem mellett nagyon sok pénzre is szükség van.

Oktatás, ruházkodás, élelem – már kisgyerekkorban is jelentős költségek, de az igazán komoly kiadások később jelentkeznek: nyelvtanulás, utazások, egyetem, esküvő, első lakás és akár autó, sok szülő ráadásul még az életkezdéskor is jelentős összeggel igyekszik segíteni gyermekét – aki akkor már csak a szülőnek „gyermek”, valójában már felnőtt.

VIENNA YOU – Gyermektámogatás 155% bónusz akció

Ez a folyamatos díjas befektetéshez kötött életbiztosítása azoknak nyújt segítséget, akik előre terveznek és időben elkezdenek félretenni gyermekeik jövőjének megteremtése érdekében.

Ha most kötsz VIENNA You életbiztosítást, akkor a 10. év végén a visszajáró bónusz 100% helyett 155%!

Sőt, ha bármilyen két kiegészítő biztosítást választasz a VIENNA You mellé, akkor egy 2023. április végéig érvényes, 10% kedvezményre jogosító Doktor24 e-kártyát is kapsz ajándékba!

gyermek-2
gyermek-5

UNION Go!: Tripla 5-ös akció

Ez az egyszeri díjas, befektetéshez kötött életbiztosítás azoknak kiváló megoldás, akik nem szeretnének állandó jelleggel befizetni – egyszeri, minimum 200 ezer forint befizetésével elindítható, és legalább 5, legfeljebb 25 évre köthető.

Ha most kötsz UNION Go for! életbiztosítást, akkor 5, 10 és 15 év múlva 5% díjjóváírást adunk, ha pedig az egyszeri díj mellett további legalább 100 ezer forintot is befizetsz az akció ideje alatt eseti díjként, akkor mindhárom évben további 5-5% a díjjóváírás!

Az alábbi gombra kattintva elküldheted jelentkezésedet és további tájékoztatást kérhetsz az akciónkról!