Union Pécs - MunkatársainkUnion Pécs - Munkatársaink

Máté László, Hálózatfejlesztési Koordinátor

Ha egy ügyfél minket választ, akkor közös törekvésünk, hogy kapcsolatunk hosszútávon meg is maradjon. Ennek fontos pillére a jó kiszolgálás, a megfelelő célok meghatározása és a partneri hozzáállás. Számomra fontos, hogy legyen közös a gondolatiságunk, hiszem, hogy mindkét fél számára fontos, amiről beszélgetünk. Ha ismerjük egymást, akkor gyorsabban segíthetünk!

Union Pécs - MunkatársainkUnion Pécs - Munkatársaink

Elek István, Területi Képviselő – Pécs

Arra törekszem, hogy ügyfeleim minden ügyintézés alkalmával átérezzék, hogy igényeiket ugyanolyan fontosnak tartom, mint amit az számukra jelent, és azok kezeléséhez  megbízhatnak szakmai felkészültségemben.

Számomra az ügyféligényekkel törődő, minőségi kiszolgálás jelenti a lehetőséget, a meglévő kapcsolatok megtartásához és  újabbak kialakításához.

Union Pécs - MunkatársainkUnion Pécs - Munkatársaink

Máté-Harcz Éva, Irodavezető

Hiszek a biztosításban, az öngondoskodásban és a segítségnyújtásban. Örülök az ügyféltérbe megérkező hűséges, mindig visszatérő ügyfeleinknek. A mosolyukból látszik, hogy szívesen jönnek hozzánk és jól elbeszélgetünk az élet egyéb fontos dolgairól is.

Union Pécs - MunkatársainkUnion Pécs - Munkatársaink

Magyar István, Minősített Pénzügyi Tanácsadó, Pécs

Ügyfeleim részére főként Nyugdíj-tervezést végzek, megoldási javaslatokat készítek az élethelyzethez igazítottan. Munkám akkor sikeres, ha az általam ajánlott megtakarítással valódi hasznot tudnak elérni, s hozzájutnak az állami támogatáshoz is! Bármikor ugrom, ha az ügyfél szól!

Union Pécs - MunkatársainkUnion Pécs - Munkatársaink

Vörös Attila, Mentor képviselő

Úgy gondolom, mindig az ügyfeleink érdekei a legfontosabbak ebben a szakmában. Az ő igényeiknek megfelelő konstrukciót ajánljuk nekik, és ha már elköteleződött felénk, akkor folyamatosan kísérjük nyomon a szerződését, ne csak addig tartsuk vele a kapcsolatot, amíg megkötjük a szerződést. Álljunk mellette, segítsük akkor is, ha káresemény történik, vezessük végig a kárrendezés útvesztőjén, mert szerintem ettől leszünk igazi Pénzügyi Tanácsadók!

Union Pécs - MunkatársainkUnion Pécs - Munkatársaink

Szabó Róbert, Minősített Pénzügyi Tanácsadó – Mohács

A jó ügyfélkezelés szerintem, ha minden esetben az ügyfél érdekeit tartom szem előtt. Az ügyfélnek legkedvezőbb és számára legjobb megoldást javaslom bármilyen termék esetében.

Ha eldöntötte, hogy mit szeretne, akkor pedig mindenben segítek neki. Majd ha megkötötte a szerződést utána is egy idő után felhívom és tartom vele a kapcsolatot.

Volt olyan esetem, hogy valakinek segítettem a kárrendezésben (amiért természetesen nem jár fizetés) és utána tudtam vele szerződést kötni. Hosszú távon kell gondolkodni az ügyfelek kiszolgálásában.