Egy család életében váratlan események bármikor bekövetkezhetnek.

Amennyiben a családfenntartóval történik egy tragédia, a fájdalmon kívül a hirtelen nehéz anyagi helyzettel is szembesülni kell a hátramaradottaknak.

A felmerülő költségek (temetés, ügyintézés, hagyatéki teendők, örökösödési illeték) megfizetése mellett az elhunyt családtag kieső keresete hosszabb távon is befolyásolja a jövőbeli életminőséget.

A csonka családban már a gyermekek továbbtanulási céljai is megváltoznak, a két kereső helyett az életben maradókra hárul az anyagi teher (felvett hitelek, közüzemi számlák, háztartási kiadások), borulhat minden elképzelés, ami korábban megvalósíthatónak tűnt.

Nagy a felelősség! Érdemes kiszámolni, hogy mennyit is számít a családunknak, ha történik velünk valami megváltozhatatlan esemény.

A számolás alapjául az alábbi információkat kell tudnunk:

 • Családtag havi keresete x 24 (két éves bevétel)
 • Fennálló hiteltartozások összege
 • Temetési költségek

Ha e tételeket összeadja, már birtokában van annak a biztosítási összegnek, melyre családjának szüksége lehet.

Egészen 75 éves koráig tud gondoskodni védelemről, addig vállaljuk a kockázatot.

Kérjen árajánlatot, tudja meg, hogy az Ön által kért biztosítási védelmet milyen áron tudjuk vállalni?

Ha az ön életkora 18 és 65 év között van, ajánlom megoldásként a Rizikó Extra biztosítást:

   Milyen szolgáltatásokat nyújt a Rizikó Extra?

  • Természetes halál esetén a biztosítási összeget téríti
  • Baleseti halál esetén a biztosítási összeg másfélszeresét
  • Közlekedési baleseti halál esetén a biztosítási összeg dupláját
  • 80%-os rokkantság felett a baleseti és közlekedési baleseti térítés arányos részét kifizetjük!

  A haláleseti védelem mellé kiegészítő elemeket is ajánlok:

  • Közlekedési baleset során bekövetkezett halál

  Még váratlanabb a tragédia, ha a családfenntartó halála baleset, közlekedési baleset miatt következik be. Ilyen esetben is jó, ha családunk megszokott életszínvonalának elérésében segíteni tudunk. Az UNION Biztosító nagy összegű biztosítási szolgáltatást teljesít, ha a biztosított halála balesetből ered. Ha a biztosított közlekedési balesetből eredően hal meg, a biztosító a halál bekövetkeztekor kifizeti a kedvezményezettnek a fenti összeg kétszeresét.

  • Baleseti rokkantság és balesetből eredő kórházi tartózkodás

  Súlyos anyagi terheket róhat a családra, ha a családfenntartó megrokkan, vagy hosszabb időre kórházba kerül. A kiesett jövedelmen túl a betegségből eredő plusz költségek, gyógyszerek, ápolás, gyógyászati segédeszközök beszerzése komoly megterhelést jelent a családi kasszára. Ezért a biztosító a biztosított balesetből eredő rokkantsága esetén a rokkantság százalékának megfelelő nagy összegű pénzbeli szolgáltatást nyújt. Ha a biztosított egy baleset következményeként 5 napon túli kórházi kezelésben részesül, akkor erre is térítést nyújt a biztosító.

  • Daganatos betegségek esetére szóló kiegészítő biztosítás

  Napjaink legrémisztőbb és leggyakoribb betegségei közé tartoznak a rosszindulatú daganatos megbetegedések, melyeket sokszor a teljesen egészséges életmódot folytató emberek sem tudnak elkerülni. Testre szabott kiegészítő biztosításunk nagy összegű segítséget jelent azonnal a betegség diagnosztizálásakor, a kezelés ideje alatt pedig 18 hónapon át folyamatos, havi járadékszolgáltatás segít a betegség jelentette anyagi terhek mérséklésében: ellensúlyozza a kieső jövedelem hatását és fedezetet nyújtanak a felmerülő költségekre.

  CsomagSzolgáltatás a betegség diagnosztizálásánálHavi járadék
  Ezüst1 000 000 Ft50 000 Ft
  Arany3 000 000 Ft150.000 Ft

  • Nagy értékű diagnosztika

  Ha a szakorvos orvosi képalkotó diagnosztikát, vagyis PET-CT, Cardio-CT, CT, vagy MR vizsgálatot ír elő, a biztosító megszervezi, és az éves limit erejéig állja a vizsgálat költségét. Az állami egészségbiztosítási rendszerben ezekhez a vizsgálatokhoz több hónapos várakozással lehet hozzájutni, ami a  gyógyulás elnyúlását is jelentheti.

  Az idősebb korosztály temetési költségeinek fedezete NAPNYUGTA

   Amennyiben életkora meghaladja a nyugdíjas korhatárt, vagy idősebb szülő gyermekeként úgy gondolja, hogy gondoskodik a méltó búcsúzásról, ezt a terméket ajánlom.

   Az egyszeri és váratlan nagyobb kiadás helyett fizessen kisebb havi díjat (2.990 ft) és a temetés költségeit cégünk állja.

   Tudja meg, hogy mekkora költségtérítést kaphat Ön vagy hozzátartozója, havi 2.990 Ft-ért!
   Méltó búcsúztatás, kis összegű megtakarításból! 2.990 Ft havonta!

   Kockázati biztosításokról többet is megtudhat az alábbi linkre kattintva!