Külföldre utazna és zöldkártyát szeretne?

Külföldre utazna és zöldkártyát szeretne? Műszaki vizsgához igazolnia kell meglévő szerződésének díjrendezettségét? GYORS üzenetküldés menüpontban küldje meg adatait (Rendszám és postázási cím) és elsőbbségivel érkezik az igazolás.

Fontos!
Társaságunk automatikusan nem küld ilyen igazolást, csak, ha az ügyfél ezt kéri!
Zöldkártya igazolást, csak díjrendezett szerződésre tudunk kiadni! Amennyiben évforduló előtt kér igazolást, így annak hatálya évfordulóig érvényes.

Ha “aznapra” kell az igazolás, akkor keresse fel személyesen irodánkat, ha pár nap belefér még, akkor küldjön emailt és kimegy postán a dokumentum.

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy a közelmúltban igénybe vette ZÖLDKÁRTYA kiküldő szolgáltatásunkat, reméljük, hogy jól telt a külföldi útja!

Szeretnénk, ha következő utazása során még nagyobb biztonságban érezné magát, ezért összeállítottunk Önnek egy olyan csomag ajánlatot, melyet érdemes megfontolnia.

Az utazás feltétlenül fontos eleme az Utasbiztosítás megkötése.

Alábbi linkre kattintva tájékozódhat a Világjáró Horizont termékeinkről és bármikor kérhet tőlünk gyorskalkulációt! (hétköznapokon 20 óráig megérkezik a kalkulált díjajánlat).

Ha nem csak a külföldi tartózkodás idejére keres védelmet, hanem az autóban utazókat egész évre megvédené, akkor Útitárs termékünk baleseti eseményekre nyújt fedezetet.

Folyamatos híreinkhez pedig úgy férhet hozzá, ha regisztrál a Hírlevelünkre és elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat. Elérhetősége: https://partneremabiztosito.hu/hirek/

Reméljük, hogy információink hasznosak voltak az Ön számára, további jó utat kívánunk, bárhová is induljon!

Tisztelettel:

UNION Pécs

     www.partneremabiztosito.hu