Néhány év múlva szeretné egy nagyobb tervét megvalósítani, de már most belekezdene a megtakarításba?
Mindezt úgy, hogy nem akar rendszeresen félretenni, hanem megteremti magának a befektetési lehetőséget?
Ha alkalma nyílna rá, szívesen tenne félre többször, kisebb összeget?
Nem szívesen vállalna fix terhet, szeretne a fizetési szokásaihoz igazodó megtakarítást?

Kezdjen bele a saját szólójába!

Rendszertelen Megtakarítás, az Ön ritmusához igazítva!

Egyszeri díjjal induló,
kötetlen megtakarítási életbiztosítás

Az UNION-Solo befektetési eszközalapokhoz kapcsolódó életbiztosítás olyan megtakarítási lehetőség, amelynél nincs szükség rendszeres befizetésekre, elég egy kezdőösszeget befektetnie.

  • Már 200 000 forintos díjbefizetéssel megkötheti
  • Az 5. és 10. évben díjjóváírást kaphat (5-5%)
  • Rugalmas: megtakarítása bármikor növelhető plusz befizetéssel
  • Az a természetes személy igényelheti, aki a szerződés aláírásakor már betöltötte a 18. életévét, de a 90. életévét még nem
  • A befizetései előtt tájékozódhat a befektetői környezetről és csak akkor fizet be, amikor kedvező a lehetőség a hozamszerzésre

Az UNIONSolo életbiztosítással már most megalapozhatja jövőbeli céljait, legyen szó gyermekeiről, családjáról vagy például egy nagyobb tervezett kiadásról.

Miért előnyös ez a megoldás?

Egyösszegű díjbefizetés: Ön döntheti el, mekkora összeget szeretne befektetni; megoldásunk már 200 000 forinttól elérhető. Nincs szükség rendszeres befizetésekre.

Változatos, aktívan kezelt befektetési eszközalapok: portfólióját hazai és nemzetközi befektetéseket tartalmazó eszközalapokból állíthatja össze. Ezek között két új, euró alapú befektetési eszközalap is választható: az UNION-Best Selection és az UNION-Iránytű

Plusz lendület befektetésének: az Ön kezdeti befizetésének 5%-át (azaz minimum 10 000 forintot) automatikusan jóváírjuk szerződésén az 5. és 10. évben.

Biztosítása kiterjed közlekedési baleseti halálra is, mely az egyszeri díj 10%-ával megegyező, de legalább 300 000 forintos biztosítási védelmet is tartalmaz, amely az aktuális kötvényértéken felül kerül kifizetésre.

Bármikor kiegészíthető: ha úgy alakul, hogy a későbbiekben plusz összegeket is félre tud tenni, minimum 30 000 forintos eseti díj befizetésével tovább növelheti megtakarítását

A tartamot igényei szerint módosíthatja: a biztosítást 5–25 év közötti határozott időre kötheti meg, de ha időközben változnak az igényei, a biztosítási évfordulón az időtávot szabadon növelheti (maximum 40 évre) vagy le is csökkentheti (minimum 5 évre).

Megtakarításához – részben vagy egészben – hozzáférhet: már 1 hónap elteltével lehetősége van arra, hogy hozzáférjen pénzéhez, ha esetleg úgy alakul, hogy lejárat előtt szüksége lenne rá. Sőt, ha a szerződés tartamából 5 év már eltelt, ezt kamatadó-mentesen megteheti. A visszavásárlás nem jár a befektetett-összeg jelentős, számot tevő csökkenésével!

Pont ilyet kerestem! Érdekel ez a megoldás!

A pénze megbízható kezekben van!

Befektetési portfólióját úgy állíthatja össze, hogy az megfeleljen az Ön kockázatvállalási hajlandóságának és hozamra vonatkozó elvárásainak.

Megtakarítását elhelyezheti például részvény-, kötvény- vagy aktívan kezelt eszközalapokba, amelyeket tapasztalt befektetési szakembereink kezelik, folyamatosan figyelve a piaci trendeket és árfolyamváltozásokat.

Egyszerű elérés Önnek is, kényelmesen

Ingyenes Ügyfélportálunkon keresztül folyamatosan nyomon követheti megtakarításának alakulását és igény szerint bármikor módosíthatja eszközalap portfólióját. Az egyes eszközalapok közötti átváltást ingyenesen megteheti.

Az ingyenes Árfolyam-monitorszolgáltatással gondoskodhat arról, hogy a nagyobb árfolyamesések ne legyenek negatív hatással befektetésére, mindezt automatikusan, anélkül, hogy folyamatosan figyelnie kellene a piaci eseményeket.

A termék feltételeit az alábbi linken tudja elérni:
https://union.hu/befektetes/solo

Honlapunkon keresztül kedvezőbb költségszerkezetű ajánlatot is kérhet, ha nagyobb összeget fektetne be!  Amennyiben szeretne egyedi, kedvező ajánlatot, akkor keressen meg minket az alábbi gombra kattintással: