Utazást tervez? Szeretné, ha gondtalan lenne a pihenés?

Még a határ átlépése előtt gondoskodjon családja védelméről!

Világjáró Horizont

termékünk számos olyan problémára megoldást kínál Önnek,
amely reálisan előfordulhat az utazás során.

  • Egészségügyi problémák és Baleseti események kezelése
  • Poggyász / Műszaki cikk értékvédelem
  • Felelősségbiztosítás
  • Autó Asszisztencia
  • Hobby-Sport védelem
  • Tartós külföldön tartózkodás
  • Útlemondás

Milyen árakkal számolhat? Milyen szolgáltatást kap ezért cserébe?

Ha európai utazást tervez, Világjáró Horizont-tal már napi 520 Ft-ért védelmet nyújtunk.
Ha baleset vagy betegség ér, 30 millió forintig álljuk a gyógyulás költségeit,
250 ezer forintig pedig poggyászról is gondoskodunk.

Egyszerűbb utakhoz – Egyszerűbb csomagot ajánlunk!

Csak napozás és Strand

Biztosításunk védelmet nyújt az értéktárgyak strandon történő ellopásától, a vízparton bekövetkezett személyi sérülésen át, egészen a házi kedvenc védelméig. Számtalan amatőr vizes sportot (a búvárkodástól a vízisín át a banánozásig) is biztosítunk.

Ha baleset, betegség vagy az itthon maradt közeli hozzátartozó betegsége, halála miatt előbb haza kell utaznia, vagy nem tud részt venni előre lefoglalt szervezett programon, a program már befizetett díját megtérítjük (élménybiztosítás) a biztosítási csomagra vonatkozó limit erejéig.

Városnézéshez, rövid európai utakhoz

Sokallja vagy feleslegesnek tartja egy kisebb utazás esetén az utasbiztosítás plusz költségét? Gondolja végig. Utasbiztosításunk rövid, legfeljebb 7 napos európai utakhoz napi 430 forintért nyújt védelmet. A balesetbiztosítás és a poggyász védelme mellett a biztosítás olyan különleges szolgáltatásokat is tartalmaz, mint az élménybiztosítás, ami egy betegség vagy baleset miatt fel nem használt belépőjegy megtérítése esetén nyújt segítséget a biztosítási csomagra vonatkozó limit erejéig. Ha kényszerű okból haza kell utaznia, és nem térítik vissza a szállásköltséget, az apartman biztosítás megoldja helyettük, szintén a biztosítási csomagra vonatkozó limit erejéig.

A poggyászra is gondoltunk

Ha a reptéren elveszik a bőrönd, ha a strandon ellopják fényképezőgépet, számíthat ránk.

A poggyászt a választott biztosítási csomagtól függően 250-400 ezer forint értékhatárig biztosítjuk. Amennyiben az útra értékes telefont, laptopot vagy egyéb okos-eszközt visz magával, azokra extra védelmet is kérhet szintén a biztosítási csomagtól függően 150-250 ezer forint közötti összeghatárig.

Sportoláshoz is ajánljuk

Biztosításunk a legnépszerűbb amatőr és szabadidős sporttevékenységekhez is védelmet nyújt (például: szörf, vitorlázás, tengeri banán stb.).

A 18 év alatti biztosítottak esetében a fedezet kiterjed versenyszerű sportolásra, külföldi edzőtáborokra is.

Ha az autót érné kár

Segítünk, ha az autója cserbenhagyja az utazás során: autó asszisztencia szolgáltatásunkkal a helyszíni hibaelhárítástól a vontatáson/szállításon át a javításig megszervezünk mindent és a megadott limitekig térítjük a költségeket.

Megtérítjük a már befizetett díjakat, ha mégsem tud elutazni

Ha az Európa területére tervezett utazás betegség vagy baleset miatt meghiúsul, a szállásfoglalás díját, vagy az előre megvásárolt repülő-, busz- vagy vonatjegy költségét 200 ezer forintig megtérítjük.

Nagy utazóknak bérletek

Ha évente több alkalommal is utazol hosszabb időszakra, érdemes éves vagy féléves bérleteinket választanod, legyen az úti cél a világ bármely pontja. Külföldi tanulmányutakra bérletet ajánlunk!

Tervezze meg a kiadási oldalt és kérjen gyorskalkulációt! 

Kattintson és kalkuláltasson!

Hétköznapokon 20 óráig garantáltan megérkezik az ajánlat, ha megadja az alábbi adatokat: