Na végre! Fogyasztóbarát Lakásbiztosítás

Senkinek sem volt könnyű az elmúlt időszak, s COVID témakörben már mindenki elolvasott mindent, ezt a tavaszt sokáig nem felejtjük el!

De újra itt a nyár, kinyílik a világ, lehet mocorogni!

Jönnek a viharok is, a hírekben jégeső, árvíz, földcsuszamlás látható, az Alföldtől Nógrádig minden tájon előfordulnak hirtelen események. Igazából egy évszak egy nap alatt lezajlik gyorsított eljárásban. Sietnünk kell, ha követni akarjuk az eseményeket!

A mi cégünk már tavaly év végén elkezdett egy terméket fejleszteni, ami mostanra érte el a bemutathatóság állapotát.

Na végre, megszületett az MFO..  Ez még nekünk is új! Talán bemutatásra szorul.

Mi is volt ennek a fejlesztésnek az előzménye?

A fogyasztóbarát lakáshitelek sikeres megjelenését követően az MNB bevezeti a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosításokat (MFO). Az új MFO termékek a lakosság számára 2020 első negyedévében válhatnak elérhetővé, melyek szélesebb körű, átláthatóbb és magasabb minőségű szolgáltatásokat nyújtanak majd.

A lépés hatására megnőhet a verseny a biztosítói piacon, miközben nagyobb lesz az ügyfél-mobilitás is. Akár negyedévente is biztosítót válthatunk majd, és a kárigények kifizetése, illetve azok elutasítása is szigorúbban lesz szabályozva.

A lépés fő célja a szolgáltatások minőségének javítása a lakásbiztosítások tekintetében, melyek egyúttal átláthatóbbak és összehasonlíthatóak lesznek.

Az MFO bevezetésével élénkülhet a verseny és védettebb lehet a lakosság az előre nem látható károk ellen. Rövidülhet továbbá a kárrendezéshez szükséges idő is.

A MFO konstrukció elsődleges célja alapvetően nem a biztosítási díjak csökkentése, azonban az összehasonlíthatóságnak,  a növekvő versenynek, és a piaci koncentráció csökkenésének köszönhetően idővel a lakásbiztosítások árai is mérséklődhetnek.

Mi komolyan vettük a kihívást és megnyertük a versenyt!

Az országban először teljesítettük a feltételeket, így nálunk nyártól megtalálható:

No.1 a piacon: az első minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás

Az MNB 2019-ben meghirdette a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás pályázatot.

A feltételeket elsőként az UNION teljesítette: az UNION Értem lakásbiztosításunk elnyerte a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás minősítést.

Új biztosításunk a legtöbbet kínálja a piacon.

Az alapcsomagban magas szolgáltatást nyújtunk, ráadásul kiemelkedően gyorsan is fizetünk.

Minden lakásbiztosítás jó megoldás, de az UNION Értem-mel a biztosnál is biztosabbra mehetsz.

Az alapcsomag minden alapvető kárhelyzetre védelmet nyújt, ráadásul új érték szerint, gyorsan, akár 5 munkanapon belül fizetünk.

Új értéken térít

A lakásbiztosítások sokszor a káridőponti csökkent értéket fizetik kár esetén.

Az UNION Értem ebben is más: a biztosítási összeget úgy állapítjuk meg, hogy annak alapja az épületek és ingóságok szerződéskötéskor érvényes vagy becsült újjáépítési és újra beszerzési értéke.

Kár esetén kifizetjük akár az újrabeszerzési vagy építési költségeket a biztosítási összeg erejéig.

Gyors ügyintézés és fizetés

A kárbejelentés után 2 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot, a szemlére a kárbejelentés után 5 munkanapon belüli időpontot ajánlunk.

A kárszemlét, vagy az utolsó szükséges dokumentum beérkezését követő 5 munkanapon belül akár már térítünk is a feltételekben foglaltak szerint.

Ha az elektronikus kommunikációt választod, kedvezményt kapsz a biztosítási díjból, a kárrendezésnél pedig (ha megadod az e-mail címed) lehetőséged van arra, hogy az ügyről folyamatosan tájékoztatást kapj.

ÚJ! Ingyenes HomeOffice csomag!

A home office ma már mindennapos. Az otthon életünk legfontosabb helyszíne. A benne lévő értékek biztonsága is fontosabbá vált, a céges eszközöké is. Ezért vezetjük be ingyenes plusz szolgáltatásként minden újonnan kötött lakásbiztosításunkhoz a HomeOffice csomagot! Ingyenes kiegészítőként a 2020. december 31-ig bekövetkező károkra.

Mit jelent ez?

Ha a hazavitt céges eszközöd (számítógép, laptop, monitor, tablet, mobiltelefon) a lakásbiztosítási szerződésben meghatározott kár miatt tönkremegy, 300.000 forintig téríthetjük. Azaz, például ha villám csap az épületbe, ha vihar van és beázol, ha tűz van, vagy betöréses lopás, netán rablás. Akkor is fizetünk maximum 50.000 forintot, ha a céges számítógép, laptop vagy monitor összetörik. Persze csak akkor, ha ezt neked ki kellene fizetned a munkáltatódnak.

A nyár nálunk arról fog szólni, hogy minden régi ügyfelünknek felajánljuk a módosítás lehetőségét, illetve minden érdeklődőnek kiajánljuk ezt az új terméket!

Ha szeretne egy összehasonlítást kérni, ide kattintva rendelhet képviselőt!