Létrejött az UNION Green Team!

Baranya megyében elindult egy csoport, akik komoly programot raktak össze a klíma-és környezetvédelem jegyében. Mivel az anyagi pazarlás is egyfajta környezet-rombolás, így beálltunk a dolog mögé. Támogatjuk a „Zöld óvodák” programot, igyekszünk tudatosítani az ügyfeleinkben, hogy ők is tehetnek a szebb jövőért.

Ehhez tudatos gondolkodásra (pénzügyi tervezésre is J), s egy-egy remekül növekvő és sok oxigént termelő fa elültetésére is szükség lesz.

Van pár olyan szolgáltatásunk, amivel jövőt teremtenek ügyfeleink, úgyhogy komoly partnerség alakult ki a csapat és a helyi UNION között.

Ezennel megosztom bemutatkozó levelüket:

Nagy örömmel tájékoztatlak, hogy elkezdte működését a
TreeMission Klíma- és Környezetvédő Innovációs Egyesület!

Környezetvédelmi programunk célja, hogy a hozzánk kapcsolódó magánszemélyek, cégek és intézmények könnyen hozzájuthassanak környezettudatos, gazdaságos alternatívákhoz.

Hisszük, hogy a fenntartható, környezettudatos gondolkodás nem feltétlenül a lemondásokon alapszik. Egy kis figyelem, pár jó információ és egy pozitív közösség elegendő lehet a változások elindításához.

Egy bölcs indián mondás szerint:
“A földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.” – Bánjunk tehát vele eszerint!

A környezettudatos gondolkodással egyre több ember azonosul. Csatlakozz programunkhoz Te is, ha úgy látod, hogy tehetünk a jobb jövőért!

Előre is köszönöm, hogy a linkre kattintasz. http://www.treemission.eu/